Senaste inläggen

Av Carola Lindekrans - 13 september 2014 16:59

Faye var beräknad att få sina valpar imorgon men redan igår morse märkte Linda att nåt var på gång. Hon hade ett jobb-pass kvar innan semestern så jag åkte dit till 14.00 ifall det skulle komma några småttingar.

Ja det gjorde det också. När klockan var 16.39 kom den första och redan efter 30 minuter kom nästa.

1 hane och sen en tik. De nästkommande 3 kom med knappt en timmes mellanrum och var ute vid 19.50 Sen blev det lugnt ett tag. Det gick ändå att se på Faye att hon inte var riktigt klar och mycket riktigt så kom den sista 22.10 Då hade Linda hunnit hem från jobbet och kunde vara med.

Allt gick bra och alla kom igång med diandet direkt. Faye var lugn och duktig.


Hemma hos Linda finns just nu ganska många kattungar och de fyra som är 9 veckor är ju "överallt och ingenstans".

Medan jag och Lovi, som kommit efter andra valpen, satt vid valplådan for kattungarna omkring som vildar i köket.

Pang så låg servetthållaren på golvet och den här oskyldiga synen mötte mig när jag kollade vad som hänt   


 


Som tur är sover de ibland och med ganskla skön stil också


 

Här med mamman också.


Efter det att alla valpar fötts var det rengöring av valplådan och Faye, så småttingarna fick ligga i en korg medans.


 

Tänk vad fort dom blir blanka och fina   


Vi hade redan klart för oss vad kullen skulle ha för tema på namnen. Jag ville döpa en av Ice kullar till glassar eftersom jag tyckte det passade med hennes namn men hon fick ju bara en kull och den döptes till annat.

Hursomhelst namngav vi dem snabbt vilket gör det lättare när man pratar om dom.


Sen får man vara medveten om att allt kan hända med så små valpar, men det känns ändå bra att dom har namn.

Namnen är aktuella på GB-listan just nu, förutom Joker som är en glass från 90-talet.


 

Här har vi just Joker, som kom ut först, intagande sin första måltid   


När allt var klart och lugnet lagt sig sov jag bredvid valplådan för att Faye inte skulle känna sig ensam.

Hade redan glömt hur dessa små varelser knorrar och låter mest hela tiden och det blev mest slummer. Vid 04.15 väckte Faye mig och ville gå ut. Efter det sen blev det knäpptyst och vi sov till efter 08.


Lite pyssel på förmiddan med fotografering å så åkte jag hem.


Hundarna snusade och luktade på kläderna och tyckte de var intressanta när jag kom hem.


Skulle ha tävlat i rallylydnad idag men kände redan igår att fokuset låg nån annanstans.

Tog hundarna på en promenad istället och lurade med Pontus också.


Vädret var härligt och vi varierade oss med trottoarer, gångvägar och skog!Tillräckligt bred trottoar, så gänget kan gå i breddDrickapaus i Lommarsjön 


   


När jag var på Granngården senast köpte jag lite fina rosetter till Ice. Dom är nog till för hästar och gummisnoddarna sliter säkert på luggen, men har man sån lugg som Ice kan det kanske t.o.m vara bra    


Lila vart det.

ANNONS
Av Carola Lindekrans - 17 augusti 2014 16:22

Fast i omvänd ordning.

Förra helgen var det Giggs som "råkade" ut för trimbordet och alla kammar. Tidigare har det varit en utmaning varje gång för pälsen har varit så jobbig. Nu verkar dock vuxenpälsen vara på plats så trots att det inte kammats på 6 veckor gick det fort.

Lite frisering på huvudet också (aja baja   )Ser inte ut som om han ser, men det gör han!


Min mycket lilla pojke, men vacker tycker jag   


Den här behövdes också kammas, men det fick hans husse göra    .


   

Blitz, vårt "dagbarn", som kom på trimbordsbesök på en lördag!


Den här helgen var det Ice tur.


 

Nykammad och fin.


Efter kamningen vart det lite lek med hindrena.Giggs


 


Fullt fokus framåt på Cindy.


 


Behövde inte mycket kamning   


 


Cindy hittade nåt gammalt "ben"


Så var det dags att åka till Bro-Håbo Brukshundsklubb och tävla i rallylydnad. Första gången i Mästarklass och första gången på rally-tävling sen maj 2013, om man bortser från den korta banan på Kistamässan i april förstås i lagtävlingen!

Kändes ändå som jättelängesen, över ett år.


Ice var taggad och vid vissa moment ouppmärksam. På de moment hon hade fokus gick det bra, men helheten blev ju sådär. Bara 48 poäng   . 1 tia för att inte utföra ett moment och en massa FF (förarfel) å så lite bris och sned osv.


Kändes bra ändå och nu laddar vi om för nästa helg och på´t igen.


Lite bilder från dagen, tagen av "fotografen" Lovi


 


Läggande under gång, gå runtHögerhandling i frestelsenMer högerhandlingHärligt bakåtlut i honnören. Satt blickstilla i 1 ½ minut, där var det i alla fall fokus    

Glad och nöjd
ANNONS
Av Carola Lindekrans - 15 augusti 2014 19:14

Idag har Faye varit på ultraljud och det visar sig att hon är dräktig.

I mitten av juli var hon i Vårgårda och träffade den tjusiga killen Diezel och tycke uppstod 


   


Faye och Diezel


 


SE UCH Faye Von Dat Greune Land


 


Gazoil Du Clos De LÍgloo (Ambergini´s kennel, Merja Niklasson) Av Carola Lindekrans - 5 augusti 2014 06:55

Debuten i Agility och Hopp. 
Vill nog påstå att det gick ganska bra. Det var slalomet som ställde till det lite.Jag har tränat mycket på slalom men vill ha det där bra flytet, och ett slalom med hunden oberoende av föraren. Den inlärningen tar sin lilla tid. Vi är inte där och kanske skulla jag väntat med att starta tills det var klart, men sån är inte jag. Kommer aldrig till skott och tränar om jag inte anmäler mig och har lite "press". 
Ett annat hinder som varit lite si och så med är gungan. Giggs tycker att den är lite "läskig". En liten avstämning i lördags och kanske lite stressad fick vi ett bakslag på den när vi tränade.

Nåja, vi startade i alla fall och i söndagens agility låg gungan som näst sista hindret. Vi startade bra och hade bra flyt, hinder tunnlar, A-hindret, balansen, allt flöt på fram till slalomet. Efter halva slalomet blev det fel vid en pinne och vi skulle börja om. Som om luften gick ur han så blev det segt. Jag kände att här kunde vi inte stanna så jag drog vidare. Då blir man diskad förstås men vad gör det   . Behövde inte heller tänka på gungan då, så den hoppade jag också över.

I hoppklassen låg slalomet som hinder nummer 2. Den peppning och det triggandet jag gjorde utanför var som bortblåst redan på hinder nummer två och efter det gick det segt. Som om hela lusten försvunnit, så vi bröt. Det ska ju vara roligt också.


Nu är det till att gå hem och träna vidare på slalom och även det andra och på´t igen. Nu vi vi se till att slalomet blir lika roligt som det andra.


 

A-hindret är roligt. 


Vi ser fram emot en spännande höst, och när jag skriver vi, menar jag Linda och jag. Vi har beslutat att Linda går in som "delägare" i kenneln istället för att starta ett eget kennelnamn. Roligt för mig att hon också vill hålla på med uppfödning och roligt att vara två om det redan nu. Skönt att ha nån som tar över senare!


För några veckor sedan parade vi Faye och nu väntar vi med spänning på om hon är dräktig. Det hoppas vi såklart på och i så fall blir det valpar i september.

I september åker vi också till Polen för att hämta hem lilla Greta!

Greta är vårt nya tillskott i kenneln. Hon ska bo hemma hos Linda och Anders.


   


Hon ska delas med Annette Eskilsson på Sjöhemmets kennel.


Fler tävlingar blir det framåt. Ice ska debutera i Mästarklass i rallyn och när inte värmen tar kol på oss (klagar inte, klagar inte   ) försöker vi träna på.
Jag märker att mitt "slitande" med lydnadsträningen med bästa coahen Monica har gett resultat även i rallyn. Fotgåendet och positionerna är mycke mycke bättre och även kontakten. 

Tävlat har också Lovlipon Veras Sally   

Duktiga Kicki och Sally har tagit rallylydnadsdiplom!


 

SE UCH RLD N Lovlipon Veras Sally

"Lilla" Bertil och matte Liv har varit flitiga i utställningsringen även efter Borås-helgen, efter att ha kommit hem till Norge har de lyckats ta 3 cert den senaste månaden.


     

Av Carola Lindekrans - 1 juli 2014 22:27

Redan onsdag och äntligen börjar vädret visa sig på sin bättre sida. Som tidigare år har vi rasspecialen sista helgen i juni och som alltid när man ska iväg en helg blir det lite stressigt. Allt ska hinnas med och när allt till slut var färdigplanerat, packat och klart kunde vi vid 9-tiden på fredagsmorgonen rulla ut från Norrtälje med 3 bilar som rymde sammanlagt 7 personer och 8 hundar.Fullsmockade bilar förstås. Vi lämnade ett hyfsat soligt Stockholm för att se vädret försämras vartefter vi åkte. Det tradionella matstoppet i Mjölby fick utebli då regnet just då vräkte ner.


 

Lena, jag och Hanne med våra fina Pon-tröjor!


Sen var det lite blandat och vi kom fram till Borås vid 15-tiden. Packade in i stugorna, åkte och handlade för att sedan åka upp till utställningsplatsen för att sätta upp tälten. Det visade sig att dom stängt grinden så tji fick vi. Orkade inte bära flera hundra meter.

Sköt upp tältuppsättandet och kopplade av med lite bubbel och jordgubbar.


 


Lördagen startade med regn och när vi kom upp till utställningen var det hur mycket vatten som helst på parkeringen och det var rejält lerigt.

19 Pon anmälda. Mycket för att vara en SKK men kul förstås.

Oplarna skötte sig bra och Bertil (Lovlipon Kadett) och Marvin (Lovlipon Kapitän) fick excellent med CK. Zigge (Lovlipon Rekord) fick excellent. Dom placerade sig också i den ordningen i juniorklassen. Axa (Lovlipon Vectra) fick också excellent med CK, vann klassen och blev 4:e bästa tik.
Så himla roligt att dom fick en så bra debut i officiell klass.

Sonic vann championklassen och blev 3:e bästa hane, slagen av sonen Bertil bl.a som blev andra bästa hane å så Marwin som 4:e bästa hane.

Giggs söta syster Nora blev champion dagen till ära och Lovlipon Veras Sally knep 2:a bästa tik och Faye kom på tredje plats.

Grattis också till Ynnizin´s Lilys AtmosFear som också blev champion.


 


Sjöhemmets Nora For A Reason, som sagt Giggs syster. Dom är så lika   


För första gången hade kenneln en uppfödargrupp och även med Faye i spetsen en avelsgrupp.

Båda fick HP och vi bestämde att stanna och gå i finalerna.

Det var 5 grupper och det var lite pirrigt. Skulle vi bli utan placering? Men nej då, vi blev 4:a

i avelsklssen!


 

Faye och sina fina barn   


På kvällen vräkte regnet ner och inte förrän vid 20-tiden kunde vi träffas allihopa för lite aktiviteter.

Trevligt som alltid!


 

Vårat "gäng"


Söndan startade med lite regn, men bara en kort stund och sen var det så gott som uppehåll hela dan.

36 anmälda hundar till specialen.

Opelgrabbarna kom etta tvåa och trea i juniorklassen!1:a Bertil
2:a Marvin3:a ZiggeZigge stod helt stilla vid tandvisningen.


Sonic vann championklassen


 


Axa var inte alls på humör och utan att vi egentligen fattade vad hon höll på med så ville hon inte låta domaren titta och ta på henne   

Good blev det då....


 

Lite skeptisk


I championklass fick Faye Very Good och Sheba fick excellent med HP (specialen var inoff iår)och blev andra bästa championtik. Sally blev fyra.Sheba


 


Sally


Så här glad kan man bli om man blir BIR på specialen Linda och Sonic i BIR o BIM


 


Vinnarna


På specialen har vi alltid en turistklass för de hundar som av nån anledning inte kan gå på vanliga utställningar.

Yoshi och Märta var med och för andra året i rad fick Yoshi se sig besegrad av morsan sin.Märta, nyligen 14 år fyllda


 

Yoshi


Sonic är ju pappa till en kull som föddes hos kennel Ynnizin i slutet av december förra året. Med på plats fanns en dotter, Ynnizin´s Tro Hopp Och Kärlek. 

En riktig liten goding. Så söt och framåt. Går under namnet Trollis!Trollis. Man kan nästan känna igen den där långa "snoken"   Tänkte nästan stjäla henne.


Eftersom det var inoff denna gång lät vi Sonic gå i avelsklassen med sina tre opelpojkar och lilla trollis.


   


Avelsklass HP och bästa grupp!  


I uppfödargruppen tog vi Sheba istället för Axa och opelgrabbarna förstås


 

Uppfödargrupp HP och bästa grupp.


Efter alla bedömningar fikade vi tillsammans och firade vårt 25-års jubileum.

Domaren Katja Jasica berättade vad hon tyckte om våra svensk hundar och vi åt tårta och njöt av att det inte regnade!Några fikare!Fina uppfödar och avelsgruppsrosetterVandringspriset för BIR-hunden 


 


Traditionsenligt åkte tältet upp på tomten på tork på måndagen   


Nu är det semester och träning står på schemat. Det ska ju debuteras i lite grenar i augusti!


 


Giggs lär sig target så vi inte får några missar på balanshindrena.


Ice sitter på altan och glor, men hon får ju också vara med, men inte samtidigt!      

Av Carola Lindekrans - 22 juni 2014 20:34

för vår Märta idag!

Still going strong brukar man ju säga....stämmer verkligen in på Märta.
Ett stort Grattis till henne som fyller 14 år idag!


 

Världens Bästa Märta!


Det var ett tag sen jag skrev här och det har hänt en del sen sist.

Den 6:e april var vi i Varberg på "Ponunionens" årliga SGVK-utställning. 
Vi var på utställningsplatsen dagen innan och fixade iordning allt, tillsammans med flera glada Pon-folk. På själva utställningsdagen hade vi hjälp av GOS-klubben också. Det blev lyckat, på flera sätt.

BIR o BIM valp blev Lovlipon Rekord (Zigge) och Lovlipon Vectra (Axa), fast tvärtom på bilden,   
Axa till vänster

 Faye tog ett cert och blev champion, dagen till ära!


   


Sonic blev BIM


 

Sonic och LindaFavvo blev 2:a bästa hane


Hardy fick excellent


 

Hardy


Den 18:e april var det dags att åka till Kista-mässan för utställning och Rallytävling.

Rallytävlingen som jag skulle vara med på var en inofficiell lagtävling i öppenklass. 

Vårt lag döpte vi till Team Pon och det bestod förutom av mig även av Cattis med Ludde och Linda med Yoshi.


 

Vårt lag


 Vi (Lena   ) fixade en snygg T-shirt med den här fint tecknade Ponen, och på armen satt förstås Pon-unionens logga.


Banan var rak och "enkel" men inte alls lätt   
Många moment på högersidan och lilla Yoshi som inte tränat detta så mycket tyckte det var konstigt.
Så det gick sådär

Jag och Ice som faktiskt klarat avancerad klass och är uppflyttad till mästarklass, gick det inge vidare för heller. 

Nos i frestelsen, hm, ville inte gå slalom på högersidan hm, gjorde lite som hon ville och så var jag ofokuserad och gjorde fel på ett moment.....

Men... Vad gjorde det när Cattis och Ludde var med och klämde till med 99 poäng på sin runda.

Snacka om att rädda oss! En fjärdeplats blev det och en liten medalj till oss   


Efter rallyn fick vi "sadla om" och kamma till oss!


 

Ice


När vi ställde ut lite senare så blev Sonic BIR och Ice BIM.

 

 

Tur att vi ser så glada ut, eller inte.

 

Lite fler utställningar har det blivit.

Den 26:e april åkte vi till Västerås med Sonic. Där mötte vi Karolina med Axa och Hanne med Marvin.

Kristina kom med Faye också.

 

 

Axa (Lovlipon Vectra) BIR o Marvin (Lovlipon Kapitän) BIM

 

 

 


Pappa Sonic BIR och Mamma Faye BIM. En riktig liten "familjefest"

Tävlingssäsongen börjar ofta på våren för de allra flesta, men här har det varit tunt med tävlande, ja förutom den lilla lagtävlingen i Kista förstås.


Sally (Lovlipon Veras Sally) har varit ute och tävlat i rallylydnad. 

2 starter med godkänt resultat i nybörjarklass. Grattis!Sallys ägare Kicki och Sally


 


SallyI Hässleholm i maj blev Sally också Svenskt Utställningschampion! Härligt!

Lovlipons andra champion 


Andra hundar (och mattar) med anknytning till kenneln har också visat framfötterna på tävlingsbanan.

Annika som har Favvo och Hardy har fått fina resultat i rallylydnad i år.

Favvo (Ponadto Fawor) har fått två kvalificerande resultat i avancerad klass och blivit uppflyttad i mästarklass där han har startat med ett kvalificerande där också. Hardy (Hardy Du Clos De L'Igloo) har debuterat i nybörjarklass med ett kvalificernade resutat! Hurra!

 

 

 

Favvo och Hardy

 

Själv la jag rallyn på hyllan och bestämde mig för att göra nåt annat.

Nåt annat i detta fall blev privatlektioner i lydnad med Ice, med sikte på lydnadsklass 2 och agility med Giggs.

Nu har jag träffat min "tränare" 4 gånger och Ice och jag går framåt. Vi har backat tillbaka på en del saker som jag slarvat med från början och börjar få ett helt annat flyt i träningen än tidigare. Det är så roligt och bra att ha ett vakande öga ibland. Mycket av det vi har gjort kommer att hjälpa mig i rallyn också, så starten i Mästarklass blir av i år i alla fall. Jag har anmält mig till några tävlingar med start i mitten av augusti. 

 

Giggs har bara tränat det som hör till agility, och det är ju inte så bara. Vi har gått kurs!

Eftersom Giggs lugg är ett enda stort knyte med hår som oftast inte går att stävja i tofs, har han fått ny frilla.

 

Från att ha sett ut så här

 

 

Ovanligt nykammad och fin tofs för att vara Giggs   till att se ut så här

 

 

 

En något kortare lugg som för ett otränat öga ser naturligt ut.

Känns svårt att ta fram saxen, men jag är nöjd. Inga tofsar mer på Giggs.

 

Vår agilitykurs gick bra. Giggs har provat alla hinder och nu slipar vi på ett bra slalom, och tiotusen andra saker som ska funka, och kul har vi.

 

   

 

Det är full fart.

Vid sista tillfället hade vi avslutningstävling och Giggs klarade två rundor med bara 5 fel sammanlagt,

så vi vann. Ett diplom och godis blev belöningen.


 


Nu är vi anmälda till vår första agilitytävling, i augusti. Ska bli kul!


Ytterligare några utställningar med gott resultat bör presenteras.


29 maj Kolbäck


Sonic blev BIR och BIS-4 och Marwin blev BIR-Valp och BIS-4 valp


 


Son och Far Marvin 8,5 månaderSonic BIS-4Skoj var att Monza (Lovlipon Monza) kom och blev BIM-valp


 


Monza till högerVi rastade hundarna lite i skogen mellan bedömningen och finalerna. 

Sonic hittade en jättepinne   Monza och Marvin


 


Två glada vinnare!


Mer utställning:


Lidköping 10 maj, Faye BIR


 


Österbybruk 24 maj


Ice BIR och Sonic BIM


   


Norrköping 1 juni


Axa BIR-Valp


 


Vänersborg 7 juni, Faye BIM

 

 

 

Faye till höger. 

 

 

 

 Av Carola Lindekrans - 9 mars 2014 20:40

Det kändes lite när klockradion gick igång halv fem för tredje dan i rad. Idag var det utställning i Strängnäs. Sheba skulle gå upp för championatet. Med oss hade jag förutom Lena också Pontus och Marie och den lilla Blitz.

Blitz är en 8 månaders Sheltievalp som tillhör Pontus. 

Sheltisarna hade egen ring, 79 stycken skulle det vara. Tur han skulle in som nummer 2. Eftersom det var första gången var det jag som gick in med honom i ringen och han fick ett HP och blev bästa hanvalp. Blev slagen av tikvalpen och blev BIM-valp. Han var lite "blyg" på bordet så ska han på fler utställningar måste han nog öva lite.


 

Några fina rosetter blev det i alla fall.


Sheba skötte sig fint och kammade hem både cert och cacib och championat   


 


Tyckte egentligen inte att den här bilden blev särskilt bra, men det är svårt att se i kameran och detta var den bästa...Man kan ju ligga också, nedanför sina fina rosetter.


Igår var det årsmöte i Ponunionen så då packade vi oss iväg tidigt, jag, Linda och Lena. I Norrköping plockade vi upp Karolina, min fodervärd till "opeln" Lovlipon Vectra (Axa).

Efter mötet blev det som vanligt utdelning av diplom och vinglas. Diplomen för Årets Pon och vinglas med Pon på om man tagit det svenska championatet under föregående år.


Det hade Sonic gjort, så Linda fick ett glas.

Sheba vann Årets Pon/Utställning/Valp/Junior


 


Årets Pon Viltspår delades av 3 hundar med samma poäng   

Jajjemen, Sonic, Ice och Giggs!


 


Sonic


 


Ice


   


Giggs


Roligt!

Grattis också till de andra vinnarna förstås och ett lite extra till Shebas mamma Vera som tog hem veteran-utmärkelsen.


Förra helgen hade vi ett filmteam här som skulle göra en kortfilm och behövde en häst till en 1700-tals soldat som skulle föra en häxa att bli bränd på bål! 


Eftersom soldaten var en vuxen man var Ini det enda alternativet. Hade sett lite märkligt ut med en vuxen karl på Pim.Man hade kanske inte den här typen av sadlar i Sverige på 1700-talet, men visst ser det ändå bra ut   Soldaten och "häxan"Två som kollade på håll! Sally och Pim


Giggs har varit på höftledsröntgen och fick ett strålande resultat   


 


Vi har hunnit med att åka till Skällinge och Ynnizin´s kennel och titta på Sonics och Turids 7 valpar och den 23:e februari var vi på SGVK-utställning i Motala.


Skoj att vi var så många.

Marvin och Axa blev BIR o BIM Valp och Zigge fick HP och blev andra bästa hanvalp!Marvin tv. Axa th.

Marvin blev dessutom BIS-2


   Axa med fina rosetter


Sonic tog hem BIR och blev sedan BIS-4BIR


  


BIS-4


Faye var också med och fick excellent och CK och blev andra bästa tik.


Ja, det har som sagt rullat på med lite aktiviteter. Mellan helgaktivitetrna ägnar jag så mycket tid jag kan med mina

"egna" raringar och vi tränar en del, men gör också det där härligt vanliga promenaderna och gosar och gullar.


Idag när jag kom hem från utställningen var det så härligt ute att hundarna verkade ha vår-rus!
GiggsCindy å Giggs

 


Cindy fick tok-ryck    


Ice hittade en leksak


 


som ingen annan fick förstås!Min söta Ice   


Tänkte avsluta med lite bilder jag "kapat" lite här och där på "Opelvalparna" som flyttade hemifrån i

november.


Börjar med lite bilder på Lovlipon Kadett (Bertil)


           


Sedan lite bilder på Lovlipon Rekord (Zigge)


     


 
   

Zigge till höger. Till vänster sitter Ozzy, som Zigge bor med   


Å så lite bilder på Lovlipon Kapitän (Marvin)


     


 Lovlipon Monza (Monza)


       


Monza med pappa Sonic!


Å så Lovlipon Vectra (Axa) som stannade i kenneln men bor hos fodervärden Karolina.


               


  

Av Carola Lindekrans - 29 december 2013 13:18

..... är snart slut och här har det varit dåligt med uppdateringar. 

I början av december, närmare bestämt den 9:e fyllde Cindy 5 år och fick en alldeles egen leverpastej-tårta!


 


I Lucia-helgen reste jag och Linda med Sonic till Finland. En helt ny upplevelse då vi tog flyget istället för båten. 

Ja, kanske inte så ny för oss människor, men för Sonic var det första gången på flyget. Allt gick jättebra och han verkade inte vara berörd alls, varken på ditresan eller på hemresan. På utställningarna i dagarna tre fick han excellent varje dag men inga placeringar i bästa hane. Det var hård konkurrens och vi var nöjda. Vi hade en härlig helg med mycket hundar och trevligt sällskap! 


   


Bilder inomhus på utställning blir ju sådär..... men här är ett par bilder i alla fall!


Medan vi var bortresta fick då även söta Senator flytta till ett eget hem! 


 

Vi önskar Peter m familj Lycka Till!


Såå... nu är det snart slut på detta år och idag säger vi också stort grattis till våran Sonic som blivit pappa igen!

Ynnizin´s kennel  har det idag fötts 7 valpar, 4 tikar och 3 hanar, alltså ytterligare några söner och döttrar till vår söta, snälla och goa Sonic. Och givetvis ett jättegrattis till mamma Turid och uppfödare Kattis också. Å så lite grattis till Giggs, för detta är ju hans halvsyskon   

Vi hoppas på lite bilder senare.


Bilder ja, det har jag tagit idag. Passade på att ta med kameran på promenaden idag när solen lyckades titta fram en stund.


Ice och Giggs blev det mest, men jag fångade också två små dvärgschnauzer på bild   


 


SodaVicki


               


Ice


         


Giggs


 


Mina fina   
Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2016
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ lovlipon med Blogkeen
Följ lovlipon med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se