Alla inlägg den 19 september 2011

Av Carola Lindekrans - 19 september 2011 13:08

Bilderna på Nemi kom snabbt!


 

I rörelse


 

BIR-Valp.

En liten hundlinslus i bakgrunden minsann   



Av Carola Lindekrans - 19 september 2011 09:51

Igår åkte Linda till Sandviken för att ställa ut Sonic på hans andra SKK-utställning. Det gick bra och domaren påpekade att han var " A very happy puppy". Roligt att han börjar känna sig komfortabel i utställningsmiljön, så nu kanske man måste börja tänka på disciplinen också. Domaren tyckte inte att han skulle bli större heller, men där är jag inte så orolig. Han är snart 7 månader så snart slutar han säkert att skjuta i höjden. Han har vuxit om Ice i alla fall så han borde vara runt 48-50cm kanske.

Ett HP blev det och som ensam valp blev det BIR.


 

En annan valp som varit på utställning är Ice söta dotter Nemi som bor i Finland. Enligt rapporter skötte hon sig fint i ringen och blev BIR-valp. En bild är också utlovad, så den kommer senare.

Dagen innan utställningen var hon hos min vän Maiju och hennes familj, då Nemi´s matte skulle jobba på söndagen och inte kunde ställa ut själv.

Där lekte hon med terriern Janda.


  



 

Tur att Janda är svart   annars hade man inte sett honom.


En annan hälsning har vi fått också. Det kommer från ett gulligt Ice-barn det med. Närmare bestämt från Bounty, som börjar bli en stor pojke nu   . Han ser i alla fall ut att ha rikligt med päls, han också.


 

Här med "lillmatte" Natalie


 

Full rulle!


  


Bounty, lite drygt 5 månader


Söndagskvällen slutade med en långpromenad för mig och alla tjejer medan Lovi startade på en agilitykurs med Lisa. Lisa är Monikas mellanschnauzer, så Monika hängde med på promenaden så jag slapp trassla in mig i 3 koppel   .

Konstigt det där, två funkar bra, men så fort det blir tre? Kan det vara att man bara har två armar?

Hur som helst så hade Lovi och Lisa det roligt på kursen och båda verkade nöjda. Cindy tyckte förstås att hon skulle vart på agilityplan och Lisa på promenad    

Ovido - Quiz & Flashcards