Alla inlägg den 30 augusti 2011

Av Carola Lindekrans - 30 augusti 2011 14:12

Igår flyttade Yoshi, Märta och Sonic in för ett par dar, och det vart direkt skillnad på ytan hemma att röra sig på kan man säga.

Sonic som tycker att alla är "tråkiga" går omkring och försöker busa och dra igång dom andra, men möter "motstånd" överallt. Stackar´n, ingen vill leka med han och alla morrar eller försöker få bort han på nåt vis, alla utom Ice, för till henne vågar han inte gå fram och "stöka" alls  . Hon var nämligen väldigt tydlig när han var liten om vad som var passande eller inte!  Han e så söt när han följer henne som en skugga utan att vara en "plåga", för att sedan direkt efter försöka få igång nån annan   . Livlig grabb!

Han tycker nog att vi ska tapetsera om i hallen också, eftersom han under gårdagen "rev" bort "gammal" tapet på klädkammardörren   .

Kanske har han satt upp ny när man kommer hem idag? Man kan ju hoppas      


Igår var Bubblan på sin 4:e massagestund och massören tycker att hon blivit mycket bättre. Hon kollade rörelserna och nu kan man nästan inte alls märka att hon tar kortare steg med det ena bakbenet. "Knutan" var också mindre och "släppte" snabbare. Däremot var Bubblan lite "orolig" och trampade omkring lite, så kanske är det löp på gång. Det har varit dags i över en månad nu!



Ovido - Quiz & Flashcards